• Onafhankelijke specialist
  • Partner voor het MKB
  • Vakkundige installatie
  • ConnectEV ontzorgt u volledig
  • Tevredenheidsgaratie

Dienstverlening

ConnectEV geeft niet alleen het beste laadpaal advies, wij regelen voor u ook de installatie, zodat u meteen gebruik kan maken van uw laadpaal. Daarnaast heeft u bij ons de keuze om een laadpaal te laten exploiteren of aan te kopen. Wij geloven in onze kwaliteit en bieden daarom na de aanschaf 2 jaar garantie op de laadpaal en de installatie. In deze periode, maar ook daarna, kunt u ons altijd bij ons terecht wanneer u vragen of opmerkingen heeft over het product.

ConnectEV exploitatie

Exploitatie

Wij bij ConnectEV bieden ook de exploitatie aan van laadpalen. Heeft u wel behoefte aan laadvoorzieningen, maar geen ruimte om te investeren? Dan kun u bij ons terecht! Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden om bij uw locatie laadpalen te exploiteren. Ons model is simpel en transparant! Lees snel verder.

Laadpaal abonnement

Het is bij ConnectEV ook mogelijk om een all-in laadpaal abonnement af te sluiten. Wij garanderen de werking van uw laadpaal en elke storing lossen we op zonder extra kosten. Een all-in abonnement is makkelijk af te sluiten en maandelijks opzegbaar. Daarnaast heeft u tijdens de hele looptijd garantie op uw laadpaal! Meer weten? Lees snel verder.

Design laadpaal 3

Laadpaal partner

Op zoek naar een partner voor laadoplossingen voor uw klanten, projecten of bedrijf? Dan is partner worden van ConnectEV dé oplossing! Alle partijen die regelmatig met laadstations werken, kunnen partner worden. Daarnaast bieden wij eenmalige oplossingen voor projecten van formaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

ConnectEV laadpaal verhuizen

Laadpaal verhuizen

Gaat u verhuizen en moet de laadpaal mee verhuisd worden naar uw nieuwe adres? Geen probleem. U kunt dit aan de experts van ConnectEV over laten.
Wij demonteren de lader netjes op het oude adres en plaatsen deze op uw nieuwe adres weer terug. Wij kunnen zowel laadpalen bij bedrijven als aan huis verhuizen.

ConnectEV laadpalen bedrijven

Laadpaal voor bedrijven

ConnectEV heeft ook de juiste adviezen en oplossingen voor de juiste laadpaal bij uw bedrijf. Heeft u behoefte aan laadpalen op uw bedrijfsterrein? Wij geven u de juiste adviezen op basis van uw behoefte. Een laadpaal voor uw werknemers op hun huis adres is ook mogelijk. U kunt voor al uw vragen bij ons terecht.

ConnectEV VvE laadpalen

VvE advies

Zit u in een VvE en wil de VvE de mogelijkheden verkennen voor de plaatsing van laadpalen? Wij bij ConnectEV staan de VvE bij in deze moeilijke zoektocht naar de beste oplossing. Bij de VvE is de oplossing vaak veel complexer dan bij een andere locatie. Wij bij ConnectEV kunnen als onafhankelijk leverancier de VvE bijstaan met het beste advies.