• Onafhankelijke specialist
  • Partner voor het MKB
  • Vakkundige installatie
  • ConnectEV ontzorgt u volledig
  • Tevredenheidsgaratie

Laadpaal abonnement

Laadpaal abonnement nemen bij ConnectEV

De populariteit van de elektrische auto neemt alleen maar toe. Dit hebben we onder andere te danken aan de snelle ontwikkeling van de technologie, de lager wordende kosten en de toenemende aandacht voor duurzaamheid. Een laadpaal bij uw bedrijf is dan ook een relevante service voor uw klanten en bezoekers. ConnectEV is sinds 2018 dé laadpaal specialist. Met een ruim aanbod aan laadpaal merken vindt u bij ons gegarandeerd wat u zoekt. Kies voor zekerheid en optimale service met een laadpaal abonnement van ConnectEV. Wij nemen al het onderhoud op ons en u krijgt nooit te maken met onverwachte kosten. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een laadpaal abonnement.

Zekerheid met een laadpaal abonnement

Een laadpaal abonnement heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is dat een abonnement van ConnectEv u veel zekerheid biedt. U komt nooit voor nare verrassingen te staan en we zullen ook geen onverwachte kosten bij u in rekening brengen. Bij ons krijgt u gegarandeerd het volgende:

  • Een goede werking van uw laadpaal
  • Een storing wordt opgelost zonder extra kosten voor u
  • U heeft garantie op de laadpaal zolang het abonnement loopt

Makkelijk aan te vragen

Een abonnement aanvragen is heel snel geregeld. U weet direct waar u aan toe bent. Bovendien worden al uw speciale wensen of eventuele extra kosten direct duidelijk opgenomen in het abonnement. Doordat u een vast bedrag per maand betaalt, krijgt u nooit te maken met onverwachte kosten. Geen verrassingen dus en dat is wel zo prettig!

Veel vrijheid

Met ons abonnement heeft u veel keuzevrijheid. U kunt kiezen uit diverse laadpaal merken en bepaalt ook andere kenmerken van de laadpaal. Daarnaast bepaalt u ook zelf de duur van het abonnement. U zit geen jaren vast aan een regeling die niet meer bij u past. Want het laadpaal abonnement van ConnectEV is maandelijks opzegbaar.

Contact opnemen met ConnectEV

Voor een voordelig laadpaal abonnement neemt u contact op met ConnectEV. Onze ervaren installateurs staan u ook graag te woord als u nog vragen heeft of meer informatie zoekt. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-8001600 of per mail via info@connectev.nl. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door een reactie achter te laten op het contactformulier op de website.