• Onafhankelijke specialist
  • Partner voor het MKB
  • Vakkundige installatie
  • ConnectEV ontzorgt u volledig
  • Tevredenheidsgaratie

Laadpaal verhuizen

Laadpaal verhuizen naar een nieuw adres

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan is het logisch dat u de EV laadpaal mee wilt nemen. Op het nieuwe adres wilt u natuurlijk ook weer een plek om de elektrische auto op te laden. En zeker wanneer de laadpaal nog in prima staat is, is het zonde om te investeren in een gloednieuwe laadpaal. Laat ConnectEV uw laadpaal verhuizen. Wij zijn specialist op het gebied van laadpaal verkoop en installatie. Een afspraak maken is snel geregeld via het online contactformulier. Bovendien profiteert u bij ConnectEV niet alleen van een uitstekende service, maar ook van 2 jaar garantie op de installatie. Lees hier meer over laadpaal verhuizing of vul direct het contactformulier in voor het maken van een afspraak.

De laadpaal verhuizing uitbesteden

Een EV laadpaal is een kostbare investering waar u zo lang mogelijk plezier van wilt hebben. Door het verhuizen van de laadpaal over te laten aan professionals weet u zeker dat uw laadpaal onbeschadigd aankomt op de nieuwe bestemming. Bovendien installeren we de laadpaal op locatie en zorgen we dat alles weer naar behoren werkt. Dankzij laadpaal verhuizen van ConnectEV kunt u op het nieuwe adres direct weer gebruik maken van de EV laadpaal.

ConnectEV laadpaal verhuizen

Hoe werkt een laadpaal verhuizing?

Laadpaal verhuizing? ConnectEV regelt het! Het enige dat u hoeft te doen is contact met ons opnemen en wij doen de rest. Bij een laadpaal verhuizing doorlopen we de volgende stappen:

  • U vult het contactformulier op de website in
  • Wij nemen contact met u op
  • U ontvangt een offerte, zodat u van te voren een duidelijk overzicht van de kosten heeft
  • Na opdracht demonteren wij het laadpunt op het oude adres
  • We nemen de lader mee naar uw nieuwe adres, waar we deze voor u installeren
  • Na de laadpaal montage profiteert u opnieuw van 2 jaar garantie op de installatie van ConnectEV

Wij leveren maatwerk

ConnectEV is bekend met de meeste laadpaal merken. Wij kunnen dus iedere laadpaal veilig verhuizen. Heeft u specialie wensen met betrekking tot de installatie op het nieuwe adres? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Maak een afspraak met ConnectEV

Zoekt een professional om uw laadpaal te verhuizen? Maak dan eenvoudig een afspraak door het contactformulier op de website in te vullen. Bij vragen over deze service van ConnectEV of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085-8001600. U kunt ook een mail sturen via info@connectev.nl. Laadpaal verhuizen is snel geregeld dankzij de experts van ConnectEV.