• Onafhankelijke specialist
  • Partner voor het MKB
  • Vakkundige installatie
  • ConnectEV ontzorgt u volledig
  • Tevredenheidsgaratie

Over ons

Opgericht vanuit ervaring

ConnectEV is begonnen in 2018. Nadat ik(Michael Landheer) al jaren als elektricien actief was ben ik als zzp-er voor mezelf begonnen. Als zelf een elektrisch rijder was het niet meer dan logisch dat ik mezelf ging bezig houden met de installatie van laadpalen. Vaak zag ik dat andere installateurs hoge prijzen rekenden of met een lage kwaliteit aan materialen werkte. Dit kan beter dacht ik en zo werd ConnectEV geboren.

Uitsluitend hoge kwaliteit

ConnectEV als installatie partner voor uw laadpaal of laadpalen is de juiste keuze. Wij leveren installaties met een hoge kwaliteit. We gebruiken alleen A-Kwaliteit materialen en gereedschappen om de best mogelijke installatie af te kunnen leveren. Wij installeren aan huis of bij bedrijven. Van een enkele laadpaal tot een heel laadplein.

Geen eindeloze termen, gewoon een goed advies!

Een elektrische auto is leuk en beleef je veel plezier aan. Bij de aanschaf van een elektrische auto hoort ook een laadpaal. Dit is bijna een must als je in de mogelijkheid bent om deze aan huis te plaatsen. Echter is dit vaak wel lastig. Er zijn veel merken en mogelijkheden. Load balancing, Power management, Smart Charging. Wat bedoelen ze er nu mee?

Wij kunnen u helpen in dit proces tot de juiste keuze voor een laadpaal te komen. Wij strooien niet eindeloos met allerlei termen waarvan u geen idee heeft wat het betekent. Wij luisteren naar wat u belangrijk vind en kijken goed naar wat er bij u thuis of op kantoor mogelijk is. En dan vertalen wij dit in een simpel en te begrijpen advies. Niet te duur en geen onnodige aanpassingen aan uw elektra aansluiting die u nodeloos geld kosten.

ConnectEV laadpalen

Al overtuigd?

Wij vinden het belangrijk dat u goed geholpen wordt en tevreden bent met uw product. Daarom werken wij ook alleen maar met installateurs en adviseurs met een bewezen kennis van laadpalen en een kwaliteit waar wij achter kunnen staan. Inmiddels zijn er diverse bedrijven die in ons een betrouwbare partner hebben gevonden voor de installatie van een laadpaal. Zij zijn reeds al overtuigd van onze kwaliteiten en service. Volgt u ook hun voorbeeld? Bekijk hier ons assortiment.

Bekijk hier enkele van onze opdrachten

Reacties van onze klanten

Particulier

5,0 score

Sympathieke communicatie. Klantgericht advies, denken mee. Zeer snelle levering. Gisterenmiddag besteld, op mijn verzoek dag erna al om 9 uur afgeleverd. Top ervaring!

Twan Albers

Particulier

5,0 score

ConnectEV is een pro actieve partij die naast het vakkundig aansluiten ook écht een enorme service levert. Zij schakelen direct met de leverancier van het systeem zodat ook echt alles naar behoren is ingeregeld, werkt en functioneert. Heel blij mee.

René Smit

AutoLuykx

5,0 score

De installatie van de laadpuntpunten op de dealervestigingen van AutoLuykx in Amsterdam en Heemstede zijn zéér naar wens en volgens afspraak verlopen. ConnectEV is een aanrader, zoek maar niet verder!

Carlos Cuvelier