• Onafhankelijke specialist
 • Partner voor het MKB
 • Vakkundige installatie
 • ConnectEV ontzorgt u volledig
 • Tevredenheidsgaratie

Zappi laadpalen

Zappi V2 Laadpaal

Vanaf €699 excl. BTW

Zappi V2

Zappi V2 Laadpaal

Elektrisch laden is natuurlijk nog voordeliger als u zonnepanelen of een windturbine heeft. Met normale laders kunt u niet of niet zonder extra modules kiezen hoeveel gebruik er wordt gemaakt van uw eigen elektriciteit productie. En dat is waar de slimme zappi lader zich in onderscheidt. De zappi laadt standaard milieubewust en groener door zoveel mogelijk eigen consumptie toe te passen en zo weinig mogelijk stroom uit het net te trekken. Zo rijdt u voordeliger en schoner. En dat is wel zo een fijne gedachte.

Met de Zappi V2 kunt u zelf bepalen hoe snel uw wagen moet opladen, met de Zappi V2 lader kunt u maximaal gebruik maken van de eigen elektriciteit productie. U kunt met de Zappi V2 kiezen uit drie verschillende programma’s.

 • Volledig laden zonder gebruik van het net in de ECO+ mode, waarbij het opladen wordt gepauzeerd als de eigen productie even te laag is (bijvoorbeeld bij wolken). Kies zelf het percentage minimaal groen laden.
 • Laden in de slimme modus met zoveel mogelijk gebruik van eigen energie, de ECO modus. Zodra de eigen productie te laag is, wordt er vanuit het net bijgeladen. Nooit lager dan 1,4kW laden.
 • Snel laden zoals bij elke andere lader, op maximaal vermogen. Er wordt dus ook vanuit het net bijgeladen als er te weinig eigen productie is. De maximale capaciteit is mede afhankelijk van uw wagen en uw aansluiting (16A of 32A en 1 fase of 3 fase).

Daarnaast is de Zappi V2 een echte smart lader, op meerdere fronten: De Zappi V2 is volledig vrij programmeerbaar, u kunt met timers precies instellen wanneer er geladen mag worden (bijvoorbeeld daltarief instellingen). Zo kunt u maximaal gebruik maken van de laagste tarieven zonder daarover na te denken. De Zappi V2 heeft standaard dynamic loadbalancing. Dat wil zeggen dat hij rekening houdt met uw maximale capaciteit, uw hoofdzekering en andere verbruikers zoals kookplaat, wasmachine enz. Zo wordt uw wagen op maximale sterkte opgeladen, zonder dat u ook maar ergens rekening mee hoeft te houden. De Zappi V2 regelt zelf de sterkte van het laadvermogen en zorgt dat al uw apparaten in huis blijven functioneren tijdens het opladen van uw elektrische auto. De Zappi V2 houdt precies al uw laadsessies bij. Zo kunt u per dag, week, maand, jaar of per sessie precies uitlezen hoeveel kWh er precies geladen is.

De Zappi V2  kan in vier verschillende uitvoeringen geleverd worden:

 • 1 fase 7kW – met 6,5 meter snoer Type 2
 • 1 fase 7kW – zonder snoer, socket versie Type 2
 • 3 fasen 22kW – met 6,5 meter snoer Type 2
 • 3 fasen 22kW – zonder snoer, socket versie Type 2

Belangrijk om te weten is dat deze nieuwe modellen allen zijn uitgerust met een Type A differentieel én een DC lekstroom detectie systeem tot 6mA. Hierdoor is het plaatsen van een (verplicht) duur differentieel niet meer nodig.

Zappi: Winnaar van de Humber Renewables Award 2018 – Green Innovations Award

Alle diensten voor uw laadpaal die u nodig hebt, op één locatie

We bieden een breed scala aan diensten en service contracten omtrent uw laadpaal.