• Onafhankelijke specialist
  • Partner voor het MKB
  • Vakkundige installatie
  • ConnectEV ontzorgt u volledig
  • Tevredenheidsgaratie

Laadpaal voor bedrijven

Betrouwbare partner in laadpalen voor bedrijven

Laadpalen voor bedrijven zijn een slimme investering. Veel bedrijven stappen over op elektrisch rijden en ook klanten of werknemers zullen vaak met een elektrische auto komen. Biedt daarom een laadpunt van ConnectEV aan als extra service. ConnectEV is specialist op het gebied van laadpalen. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en hebben een divers aanbod aan laadpaal merken. U kunt bij ons terecht voor eenmalige laadoplossingen, maar ook voor grootschalige projecten. Neem direct contact op voor een afspraak of lees verder voor meer informatie.

ConnectEV laadpalen bedrijven

Laadpalen voor bedrijven

Een EV laadpaal bij uw bedrijf is een slimme investering. Het is een service naar uw personeel, uw klanten en andere bezoekers. Laadpalen geven mensen des te meer rijden om uw bedrijf te bezoeken. Dit kan net dat laatste zetje zijn om u echt te onderscheiden van de concurrent. Laat ConnectEV laadpalen installeren bij uw bedrijf om bijvoorbeeld een van de volgende redenen:

  • U wilt uw wagenpark elektrisch maken
  • U heeft elektrische auto’s in de omloop
  • U heeft klanten die elektrisch rijden

Laadpaal kopen, huren, leasen of exploiteren

ConnectEV heeft diverse opties voor laadpalen bij bedrijven. U kunt natuurlijk investeren door laadpalen te kopen. Maar ook voor een klein bedrag per maand kunt u al een laadpaal bij uw bedrijf laten installeren. Dit kan door een laadpaal van ConnectEV te huren of leasen. U hoeft hierbij niet in één keer een grote investering te doen en kunt toch de service van een laadpunt op locatie aanbieden aan uw klanten. Of vraag eens naar de mogelijkheden voor laadpaal exploitatie. In dat laatste geval is de laadpaal voor u vaak geheel kosteloos door automatische verrekening van de stroomkosten.

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u investeren in een laadpalen bij uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Aan de hand van uw wensen kijken we samen met u naar de perfecte laadoplossing voor uw bedrijf. Ook wanneer u meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden, staan de experts van ConnectEV u met alle plezier te woord.

Kom in contact met ConnectEV

Wilt u een EV laadpaal kopen, leasen of huren? Dan bent u bij ConnectEV aan het juiste adres. Wij zijn uw deskundige partner voor al uw laadoplossingen. Zowel voor projecten van formaat als eenmalige laadpaal installaties. Neem voor advies op maat contact met ons op via het contactformulier op de website. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 085-8001600. Of u kunt een mail sturen via info@connectev.nl.