• Onafhankelijke specialist
  • Partner voor het MKB
  • Vakkundige installatie
  • ConnectEV ontzorgt u volledig
  • Tevredenheidsgaratie

Laadpaal voor bedrijven

U heeft een bedrijf en u wil uw wagenpark elektrisch maken of heeft al elektrische auto’s in de omloop. Dan is een of meerdere laadpalen op eigen terrein onmisbaar.

ConnectEV laadpalen bedrijven

Laadpaal voor uw bedrijf

Maar ook als u klanten heeft die elektrisch rijden dan is een laadpaal op uw terrein natuurlijk een must-have. Een laadpaal bij uw bedrijf is een extra service aan uw bezoekers en des te meer reden voor een EV rijder om uw bedrijf te bezoeken. Ook kan een laadpaal vaak zichzelf deels terug verdienen of u kunt er zelfs geld aan over houden.

Omdat een laadpaal of meerdere laadpalen voor een bedrijf bijna altijd maatwerk is geven wij graag advies op maat. U kunt ons bellen, mailen of whatsappen.

Laadpaal leasen of huren

Via ConnectEV kunt u ook een laadpaal leasen of huren. Via deze manier hoeft u niet een grote investering te maken maar kunt u voor een vast maandelijks bedrag de laadpaal bij uw bedrijf laten plaatsten.

Wij nemen alle zorgen uit uw handen. Wij inventariseren uw wensen en wij regelen alles voor u. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.